iPhone 4S

Cip dual-core A5. Cel mai puternic procesor iPhone văzut vreodată.

Cele două nuclee din cipul A5 îţi oferă de până la de două ori mai multă putere şi grafică de până la de şapte ori mai rapidă.1 Şi vei simţi efectele. Rapid. iPhone 4S are viteză ridicată de reacţie, ceea ce face diferenţa atunci când lansezi aplicaţii, navighezi pe internet sau te joci. Indiferent ce faci, nu te opri. Fiindcă cipul A5 este atât de eficient energetic, iPhone 4S are o durată de viaţă a bateriei uimitoare.

iPhone 4S este extraordinar pentru jocuri. Cipul A5 accelerează grafica de până la de şapte ori. Astfel că jocurile rulează mai cursiv şi sunt şi mai realiste. Iar aplicaţiile care solicită intens resursele de prelucrare grafică au o performanţă şi mai bună.

O cameră cum n-ai mai văzut pe un mobil.

S-ar putea să fie cea mai bună cameră care a existat vreodata pe un telefon. Iar cu sistemul optic complet nou, s-ar putea să fie singura cameră foto de care ai nevoie. Fiindcă în spatele fiecărui cadru, ai o rezoluţie de 8 megapixeli şi o lentilă concepută special cu o deschidere mai mare, de f2,4. Plus un senzor posterior de iluminare îmbunătăţit, balanţă de alb automată excelentă, claritate a culorii avansată, detectare a feţei şi reducere a neclarităţii datorată mişcării. Toate acestea înseamnă că indiferent de cât de multe persoane, lumină sau acţiune vrei să fotografiezi, totul arată aşa cum ar trebui. Şi stai să vezi fotografiile.

Camera foto de pe iPhone 4S are 8 megapixeli – adică cu 60% mai mulţi pixeli decât camera de pe iPhone 4. Aceştia sunt înzestraţi cu o capacitate de saturare mai ridicată, pentru a capta şi mai multă lumină. Având mai mulţi megapixeli şi mai multă lumină, vei observa o diferenţă dramatică în rezoluţia şi detaliile imaginilor tale.

Înregistrare video. Într-un uimitor HD de 1080p.

Înregistrează videoclipuri uimitoare HD de 1080p oriunde mergi. Cu un sistem optic complet nou, lumina este întotdeauna perfectă, culoarea este întotdeauna intensă şi totul va arăta chiar mai bine decât îţi aminteşti. Stabilizarea video echilibrează cadrele care tremură. În plus, poţi să editezi videoclipurile pe iPhone şi să-ţi împărtăşeşti viaţa agitată imediat ce înregistrezi.

Înregistrează videoclipuri HD de 1080p uimitoare, la 30 de cadre pe secundă. Senzorul posterior de iluminare avansat şi deschiderea mai largă a lentilei permite şi mai multă lumină. Balanţa de alb automată îmbunătăţită face culorile să fie şi mai aproape de realitate. Iar reducerea temporară a zgomotului te ajută să înregistrezi videoclipuri uimitoare la lumină scăzută.

iOS 5. Cel mai avansat sistem de operare mobil din lume. Şi cel mai uşor de utilizat.

Fiecare progres al iOS aduce modalităţi şi mai uşoare de a face totul. De aceea, iOS este cu ani înaintea a orice altceva. iOS 5 avansează şi mai mult, aducând peste 200 de noi caracteristici pentru iPhone 4S. Iată doar câteva dintre preferatele noastre.

Centru de notificare
Un singur loc pentru a vedea ce e nou. Vezi ultimele tale SMS-uri, e-mailuri, mementouri, cereri de prietenie şi mai mult

iMessage
Trimite mesaje altor utilizatori iOS 5. Este nelimitat. Gratuit prin Wi-Fi.2 Şi poţi începe o conversaţie pe un dispozitiv şi să o continui pe altul.

Integrare Twitter
Autentifică-te o dată prin Setări şi începe să transmiţi direct din Safari, Fotografii, Camera, YouTube şi Hărţi.

iCloud. Conţinutul tău. Pe toate dispozitivele tale.

iCloud este cea mai uşoară modalitate de a-ţi administra lucrurile, fiindcă acesta le administrează pentru tine. iCloud îţi stochează muzica, fotografiile, aplicaţiile, e-mailul, contactele, calendarele, documentele şi mai mult. Şi le direcţionează în mod wireless către toate dispozitivele tale. Este automat, fără efort şi cursiv. Pur şi simplu funcţionează.

Cu Photo Stream, poţi face o fotografie pe un dispozitiv iOS şi aceasta apare automat pe toate dispozitivele tale, inclusiv Mac-ul sau PC-ul tău. Fotografiile tale apar pur şi simplu. Şi te poţi lăuda cu ele peste tot.

Ecran Retina. Clar remarcabil.

Cel mai clar şi vibrant lucru pe care îl vei vedea pe iPhone 4S este totul. Ecranul Retina este ecranul de telefon cu cea mai înaltă rezoluţie care a existat vreodată.

De fapt, densitatea pixelilor este atât de mare încât ochiul uman nu poate distinge pixelii individuali.

Dar, fără îndoială, vei distinge textul şi grafica clare şi imaginile uimitoare. Este mai impresionant decât pagina tipărită. Şi vei fi complet absorbit.

FaceTime. E şi mai bine faţă în faţă.

Cu FaceTime poţi să auzi o voce şi să-i vezi chipul – iPhone către iPhone, iPad 2, iPod touch sau Mac, prin Wi-Fi.4 Indiferent unde se află ei sau indiferent unde eşti tu, veţi fi întotdeauna alături.

Iniţierea unui apel FaceTime este la fel de simplă ca cea a unui apel telefonic. Atinge numele unei persoane pe care doreşti să o vezi. Şi pur şi simplu apari şi îi faci cu mâna. Nu vei mai pierde niciodată un eveniment major, o şedinţă importantă sau o porţie zdravănă de râs. Şi cine nu s-ar bucura să te vadă?

Aplicaţiile care vin cu iPhone-ul tău sunt doar începutul. Caută pe App Store pentru a găsi sute şi mii de alte aplicaţii în aproape orice categorie — multe dintre ele sunt gratuite. Cu cât descarci mai multe aplicaţii, cu atât iPhone-ul tău poate face mai multe. Şi cu atât mai multe poţi face cu iPhone-ul tău. Fiecare vizită la App Store este plină de posibilităţi nelimitate.

AirPlay. De pe micul ecran pe marele ecran.

Cu AirPlay, poţi să difuzezi wireless ce e pe iPhone-ul tău pe un HDTV sau un sistem audio prin Apple TV.5 Iar cu AirPlay Mirroring, orice vezi şi faci pe iPhone apare pe HDTV-ul tău în acelaşi timp.

AirPrint. Tipăreşte totul fără cabluri.

Tipăreşte-ţi e-mailul, fotografiile, paginile web sau documentele direct de pe iPhone, prin Wi-Fi.6 Nu există software de descărcat, drivere de instalat şi cabluri de conectat. Cu doar câteva atingeri, poţi să treci de la vizualizarea pe ecranul iPhone-ului la a ţine o copie tipărită în mână.

E mai bun, mai rapid şi foarte cosmopolit.

iPhone 4S este primul telefon care comută inteligent între două antene pentru a transmite şi a primi, astfel încât calitatea apelului este mai bună. De asemenea, dublează vitezele maxime de date HSDPA la 14,4 Mbps.7 Ceea ce înseamnă conexiuni mai rapide, încărcări şi reîncărcări mai rapide şi descărcări mai rapide. Iar iPhone 4S este un telefon cât pentru întreaga lume, aşa că îl poţi folosi aproape oriunde. Fie că eşti client GSM sau CDMA, poţi utiliza reţele GSM în 200 de ţări din întreaga lume.

Aplicaţii încorporate. Fac aproape orice. Ca şi tine.

Pe iPhone 4S, vei face lucruri cotidiene în moduri extraordinare. Fă fotografii uimitoare şi înregistrează videoclipuri HD. Iniţiază convorbiri în care îţi vezi prietenii şi familia cu FaceTime. Navighează pe web cu ecranul Retina. Verifică-ţi e-mailul. Trimite mesaje. Setează mementouri. Verifică calendare. Şi multe altele.

Caracteristici generale

Retea GSM GSM 850/900/1800/1900
Retea date EDGE, HSDPA, HSUPA, WLAN IEEE 802.11 b/g/n
Touchscreen Da
Accelerometru Da

Ecran

Dimensiune ecran (inch) 3.5
Tip ecran LED-backlit IPS TFT
Rezolutie ecran (pixeli) 640 x 960

Stocare date

Memorie interna (GB) 64

Procesor

Model procesor ARM Cortex-A9 Dual Core
Frecventa (GHz) 1

Foto video

Rezolutie fotografie 3264×2448
Rezolutie (Mp) 8
Blitz integrat Da

Software

Sistem de operare iOS 5

Informatii suplimentare

Conectivitate Bluetooth 4.0
Accesorii incluse Baterie, Cablu USB, Casti, Manual de utilizare
Garantie Garantie comerciala, Conform certificatului de garantie emis de producator

Categoria: iPhone